Menu

 

5. Simpozij HUSD-a

ibclchusdlogoPoštovane/poštovani,

Pozivamo vas na 5. Simpozij o dojenju naslova „SPAVANJE I DOJENJE“ u organizaciji Hrvatske udruge IBCLC savjetnica za dojenje (HUSD), koja će se održati u petak, 29. rujna 2017. od 8 do 15:30 sati u Multimedijskom centru KBC Sestre milosrdnice, Vinogradska cesta 29, Zagreb.

Ponosni smo što će nam ove godine predavati gošća iz Velike Britanije prof. dr.sc. Helen Ball, direktorica „Parent-Infant Sleep Lab“ Sveučilišta u Durhamu, čiji je uži interes rada dojenje.

Cilj je hrvatskih IBCLC savjetnica za dojenje prenijeti nova saznanja o dojenju svim zainteresiranima te razmijeniti svoja iskustva u radionicama. Simpozij je namijenjen: primaljama, medicinskim sestrama i liječnicima koji skrbe za majku i njeno dijete.

Na simpoziju će biti organizirano simultano prevođenje za predavanja na engleskom jeziku.

Preuzmite: PROGRAM SIMPOZIJA

Prijavite se: PRIJAVNICA ZA SIMPOZIJ

Kotizacija

Kotizacija za simpozij iznosi 200 kn, odnosno 100 kn za članice HUSD-a.

HUSD neće prihvatiti uplate kotizacija od tvrtki koje krše Međunarodni pravilnik o reklamiranju nadomjestaka za majčino mlijeko. Svaka takva uplata bit će vraćena uplatitelju, a prijava nevažeća.

Podatke za uplatu naći ćete u prijavnici.

Bodovanje

Povjerenstvo za medicinsku izobrazbu liječnika HLK kategoriziralo je i vrednovalo stručni skup s 10 bodova za aktivno sudjelovanje te 9 bodova za pasivno sudjelovanje.

Simpozij je u postupku bodovanja Hrvatske komore medicinskih sestara i Hrvatske komora primalja.

Rok prijave

Prijave primamo do 27. rujna u 12 sati. Za prijave nakon toga potrebna je telefonska provjera. Telefon za provjere i informacije: 098 391 938.

Ovdje možete naći A4 plakate za simpozij: Plakat u boji (PDF), Plakat crno-bijeli (PDF)

Srdačan pozdrav,

Banana Kunina, bacc obs, IBCLC, Voditeljica organizacijskog odbora

Doc. dr. sc. Irena Zakarija-Grković, dr. med., IBCLC, Predsjednica Hrvatske udruge IBCLC savjetnica za dojenje